POĽNOHOSPODÁRI Z HLOHOVCA MAJÚ ZASLÚŽENÉ ZLATO

Naši sú najlepší! Spoločnosť FOOD FARM z Hlohovca, člen skupiny Sanagro, potvrdila svoje kvality a dlhoročné skúsenosti v poľnohospodárskej výrobe. Farma Dolné Trhovište, patriaca firme, presvedčila odbornú porotu Slovenskej holsteinskej asociácie a obsadila 1. miesto v súťaži o najlepší šľachtiteľský chov holsteinského plemena v SR za rok 2017. Gratulujeme k oceneniu za dobre odvedenú prácu!

Kvalitné a slovenské 

Holsteinský čiernostrakatý dobytok, čo sú dojnice s najvyššou produkciou mlieka, tvorí až 70 % živočíšnej výroby FOOD FARM. Z hľadiska spracovania je tamojší hovädzí dobytok najcennejší pre svoje mlieko. Kravské mlieko, ktoré poľnohospodári z Hlohovca produkujú, má vďaka modernej dojárenskej technológii, genetickému materiálu, kvalitnej výžive a profesionálnemu riadeniu pečať najvyššej kvalitatívnej triedy. Slovenskí konzumenti sa tak môžu spoľahnúť, že sa k nim dostáva nutrične hodnotná potrava a navyše – z domácich zdrojov. 


Mlieko na každý stôl: Vedeli ste, že vo FOOD FARM ročne nadoja až 12,5 milióna kvótovaných litrov kravského mlieka? 

Zdieľajte článok na sociálnych sieťach:

Najnovšie články

Výhodná ponuka pre mäsiarstva:
Poctivé hovädzie len za 4,40 € bez DPH/kg

Získajte pre svoje mäsiarstvo poctivé hovädzie štvrte z našej lokálnej farmy v Častkove. Dobytok kŕmime výhradne slovenským domácim krmivom, vďaka čomu sa naše mäso vyznačuje vysokou kvalitou. Na štvrte vám ho rozdelí bitúnok v Holíči. Zvýhodnená cena 4,40 € bez DPH/kg navyše zahŕňa aj dopravu do Bratislavy. Neváhajte a kontaktujte nás.

Pre poctivých mäsiarov ponúkame na predaj pravé (samozrejme aj ľavé) Slovenské hovädzie štvrte z našej farmy v Častkove. Dobytok u nás kŕmime výhradne naším Slovenským krmivom. Na štvrte Vám to rozdelí bitúnok v Holiči a dopravu do Bratislavy zabezpečíme my.