AKO DOKÁŽE FARMA AGROVIA ROZVESELIŤ CELÚ DEDINU

Dedinka Horné Otrokovce zažila pred začiatkom letných prázdnin hviezdnym deň. Na svoje si prišli deti, ženy, muži, nadšenci športu, hudby, dobrej nálady a jedla. Miestna farma Agrovia, člen skupiny Sanagro, totiž v spolupráci s obecným úradom pripravili pre zamestnancov, ich rodiny a ďalších obyvateľov úžasnú akciu – Športovo-kultúrny deň s Mufuzou.

Mužstvo futbalových zázrakov, Mufuza, je zložené z ľudí, ktorí nás zväčša bavia cez televízne obrazovky či rádiá. Ide o moderátorov, hercov a športovcov, ktorí majú radi futbal a ešte radšej zábavu na trávniku. Skutočnú futbalovú šou predviedli 15. júna 2019 na trávniku štadióna v Horných Otrokovciach proti lokálnemu mužstvu Old Boys. Proti chlapcom v hornootrokoveckých dresoch sa tak postavili napríklad legendárny Tomáš Medveď, ktorý ako prvý Slovák hral v čínskej futbalovej lige či Robert Semeník otitulovaný za najlepšieho strelca slovenskej ligy rok po rozdelení Československa. Zápasu dodal ešte väčší náboj moderátor Stano Gális. 

Hviezdami sa v Horných Otrokovciach tento deň skutočne nešetrilo. Po futbalovej šou hostí roztancovali country speváci Allan Mikušek & Henrich Novák, po nich sa za mikrofónom objavil aj talentovaný Samuel Tomeček so svojou kapelou či elita slovenského folklóru, heligonkárka a speváčka Vlasta Mudríková. 

Večer spríjemnili tónmi Tomáš Bezdeda a slovenský gitarový mág, bývalý člen skupiny Elán, Henry Tóth, ktorých vystúpenie pri zapadajúcom slnku malo neopísateľnú atmosféru. Sladkú bodku za sobotou plnou športu a zábavy dali hip hopový spevák Suvereno a sety oldies „dídžeja“ Roba Majlinga. 

V tento hviezdny deň sa však nezabúdalo ani na deti, ktorým vyčarili úsmev na tvárach šašovia Bimbo a Čimbo, o mamičky sa spoločným precvičovaním starali krasokorčuliarka Oli Beständigová a bývala reprezentantka Slovenska v biatlone Martina Halinárová, a všetky vekové kategórie rozosmiali humoristi Mravec, Ivo Hlaváček, Ivan Vojtek, Rasťo Piško, Igor Krempaský, Palo Topolský, Ľuboš Mliňák a Radka Šutláková v rámci ich zoskupenia Ftipák. 

Skupina Sanagro zorganizovala v poradí už druhý ročník športovo-kultúrneho dňa s Mufuzou v oblastiach, kde so svojimi farmami hospodári. Sanagro aktívne podporuje kultúrne projekty po celom Slovensku. 

Tak, vidíme sa opäť v roku 2020!

Zdieľajte článok na sociálnych sieťach:

Najnovšie články

Výhodná ponuka pre mäsiarstva:
Poctivé hovädzie len za 4,40 € bez DPH/kg

Získajte pre svoje mäsiarstvo poctivé hovädzie štvrte z našej lokálnej farmy v Častkove. Dobytok kŕmime výhradne slovenským domácim krmivom, vďaka čomu sa naše mäso vyznačuje vysokou kvalitou. Na štvrte vám ho rozdelí bitúnok v Holíči. Zvýhodnená cena 4,40 € bez DPH/kg navyše zahŕňa aj dopravu do Bratislavy. Neváhajte a kontaktujte nás.

Pre poctivých mäsiarov ponúkame na predaj pravé (samozrejme aj ľavé) Slovenské hovädzie štvrte z našej farmy v Častkove. Dobytok u nás kŕmime výhradne naším Slovenským krmivom. Na štvrte Vám to rozdelí bitúnok v Holiči a dopravu do Bratislavy zabezpečíme my.