O nás

Sme stabilná spoločnosť, ktorá na slovenskom trhu pôsobí už od roku 2012. Zameriavame sa na oblasť prvovýroby v poľnohospodárstve a na Slovensku patríme medzi najväčších producentov v oblasti rastlinnej výroby.

Naším cieľom je obnoviť silu slovenských fariem, v čom nadväzujeme na tradíciu a priekopnícke myšlienky Samuela Jurkoviča – vizionára, ktorý založil prvú farmu na európskom kontinente a položil základy slovenského farmárčenia.

fariem a podnikov
0
pracovných miest
0
hektárov pôdy
0
litrov mlieka ročne
0
vajec z voľného výbehu
0

V súčasnosti dávame prácu 350 zamestnancom a naším zámerom do budúcnosti je vytvárať ďalšie pracovné miesta. Obhospodarujeme viac ako 22-tisíc hektárov pôdy, na ktorých pestujeme špeciálne aj konvenčné plodiny, ako sú obilniny, olejniny, okopaniny, zelenina a tiež liečivé rastliny a ďalších 20-tisíc ton krmovín pre 3 700 kusov dobytka, 639 kusov oviec, 37 295 kusov nosníc vo voľnom výbehu (z toho 1 700 ks v ekológii). Ročne vyprodukujeme viac ako 12 miliónov vajec z voľného výbehu, 15.4 miliónov litrov kravského a 60-tisíc litrov ovčieho mlieka. Výrazným spôsobom tak prispievame k produkcii domácich potravín a nezávislosti Slovenska od dovozu zo zahraničia.

Počas svojej existencie sme investovali do modernizácie technológií fariem viac ako 6 milióny eur.

Usilujeme sa vybudovať stabilné farmy, ktorých sila pramení zo súdržnosti – pretože tá je základným pilierom farmárstva.

KONTAKTUJTE NÁS

Radi vám odpovieme na akékoľvek otázky, ktoré nám môžete položiť prostredníctvom formulára alebo e-mailom.

Výhodná ponuka pre mäsiarstva:
Poctivé hovädzie len za 4,40 € bez DPH/kg

Získajte pre svoje mäsiarstvo poctivé hovädzie štvrte z našej lokálnej farmy v Častkove. Dobytok kŕmime výhradne slovenským domácim krmivom, vďaka čomu sa naše mäso vyznačuje vysokou kvalitou. Na štvrte vám ho rozdelí bitúnok v Holíči. Zvýhodnená cena 4,40 € bez DPH/kg navyše zahŕňa aj dopravu do Bratislavy. Neváhajte a kontaktujte nás.

Pre poctivých mäsiarov ponúkame na predaj pravé (samozrejme aj ľavé) Slovenské hovädzie štvrte z našej farmy v Častkove. Dobytok u nás kŕmime výhradne naším Slovenským krmivom. Na štvrte Vám to rozdelí bitúnok v Holiči a dopravu do Bratislavy zabezpečíme my.